header-herfst

Wat eten we vanavond?


Of bekijk alle recepten
paddenstoelenragout

Geniet van de herfst

Ook dol op de herfst? Dé tijd voor paddenstoelen, pompoen, stamppot, heerlijk verwarmende soepen, spruitjes, lauwwarme salades, diverse koolsoorten, stoofvlees en worteltjes.

Allemaal even lekker! Met onze recepten zet je in een handomdraai iets heerlijks op tafel. Eet smakelijk!

stoofvlees

Tijd om te stoven

In de braadpan laat je langzaam het lekkerste vlees stoven. Lekker op de 'ouderwetse' manier maar probeer ook eens de Oosterse variant met rijst, Hollandse hachee met aardappels, Belgisch zuurvlees met dikke patat of de Italiaanse variant met pasta.

pompoenpie

Pie met pompoen

Deze heerlijke, vegetarische, pie is perfect voor een gure, natte herfstdag. Het gerecht bevat een groot deel van wat de herfst te bieden heeft onder een knapperig deegdakje; paddenstoelen en pompoen!

Nog meer inspiratie

andijvie

Andijvie

Andijvie is het hele jaar door verkrijgbaar maar komt in de herfst uit Nederland. Lekker gekookt, in stamppot of als salade.

maaltijdsoep

Maaltijdsoep

Op een gure herfstdag warm je weer lekker op met een goede kom maaltijdsoep. Lekker met extra pasta, bonen of brood.

appel

Koken met appel

In de herfst zijn de appels het allerlekkerst. Je kunt ze uit het vuistje eten maar gebruik ze ook eens in warme gerechten.

aubergine

Aubergine

Eet deze groente nooit rauw maar zorg er altijd voor dat deze gegrild op de pizza, door de pasta of in een salade gaat.

Alle recepten

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.